Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Project begeleiden

De Grunstra Groep heeft altijd gestreefd naar de integratie van de kennis van het ontwerpen, het uitwerken èn het begeleiden van de uitvoering. Vooral de terugkoppeling tijdens het bouwen en realiseren laat het bureau leren van haar eigen voorstellen en keuzes. Daarom heeft de Grunstra Groep altijd toezichthouders en directievoerders in vaste dienst. De beschikbaarheid van deze medewerkers, met een duurzame band met het bureau, wordt ervaren als een uniek aspect, dat de drive naar een hoger kwaliteitsniveau versterkt.
Intern vastgelegde procedures voor terugkoppeling van de ervaring dragen bij een voortdurende gedrevenheid om de lat steeds hoger te kunnen leggen.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X