Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Beheren

Het beheer van gebouwen gaat niet alleen om het plegen van onderhoud. Het omvat ook het geven van strategische adviezen voor de instandhouding, maken van meerjaren onderhoudsplannen en samenstellen van Langetermijn Huisvestingsplannen.
Door het integraal werken bij de Grunstra Groep wordt tijdens het ontwerpen, uitwerken en realiseren daarom voortdurend rekening gehouden met de toekomstige kwaliteit van het resultaat.
Tijdens het ontwerpen wordt de vraag gesteld of het gebouw een andere functie kan krijgen, het kan worden uitgebreid, gesplitst enz.
De Grunstra Groep maakt gebruik van de laatste inzichten en ontwikkelingen. LCC (Life Cycle Costing) is een methode die daarbij ondersteunt.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X