Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

ir. Harmen S. Grunstra

Architect BNA / Bouwmanagement

harmen_grunstra–site–1.jpg

Harmen Grunstra (1952) studeerde Architectuur (TU Delft), is architect (1979) en algemeen directeur (1983). Hij is vooral betrokken bij complexe ontwerpopgaven en het verzorgen van intensieve opdrachten voor bouwmanagement. Door bundeling van aanwezige kennis geeft hij ook sturing aan ontwikkeling van nieuwe concepten. Een belangrijk inspiratiebron komt uit de talloze functies, die door hem worden vervuld op regionaal-, landelijk- en Europees niveau.

"Creativiteit is voor mij meer dan vorm; het is ook het proces. Het gaat om het maximale halen uit de samenwerking van mensen, uit het proces en uit de randvoorwaarden zoals het budget. Daarin ligt ook mijn kracht."

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X