Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Algemeen

Het vormgeven aan de vragen, behoeften en dromen, vanuit een sterke visie van de opdrachtgever, maakt de Grunstra Groep uiterst gemotiveerd. Het ontwerpen, realiseren en beheren, met al haar facetten van kosten, organiseren, tijd, informatie en kwaliteit, moet leiden tot een maximaal resultaat.
Daarbij wordt vooral gedacht vanuit het perspectief van de gebruiker zelf. Naast het aanbieden van heldere structuren moet een ontwerp ook zorgen voor een eigen identiteit en sfeer van de gebruikers en opdrachtgever. Vaak wordt van binnenuit, vanuit de wereld van de gebruikers, ontworpen. Het project is vooral niet ten faveure van de Grunstra Groep zelf.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X