Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

ir. Leo ter Beke

Architect BNA

leo_ter_beke–site.jpg

Leo ter Beke (1960) is architect bij het bureau (1988) directielid (1995). Hij studeerde aan de HTS Hengelo en studeerde Cum Laude af aan de TU Delft. Hij heeft een zeer brede portfolio opgebouwd, met accenten in onderwijs, wonen en zorg. Maar ook bij bijzondere opgaven, zoals het herbestemmen van een monumentale steenoven.

"Mijn passie voor architectuur is ook een passie voor mensen. Gebouwen moeten passen bij de functie en bij de gebruikers. Daar doe je het voor. Die passie uit zich ook in het proces. Samen met anderen - opdrachtgevers, gebruikers, collega's - iets ontwikkelen en dromen realiseren."

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X