Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Kostenbewustzijn

Grunstra Architecten Groep BNA weet ieder project op tijd en binnen het budget te realiseren dankzij een werkwijze waarin de kosten en de planning systematisch bewaakt worden. Ieder ontwerp wordt op ijkmomenten getoetst op inhoud, kosten, planning, organisatie en informatie. Grunstra Architecten Groep beschikt over een kwaliteitszorgsysteem en is al sinds 1997 ISO 9001-gecertificeerd.

Bij aanvang en afronding van iedere fase in het bouwproces wordt het ontwerp getoetst aan de financiële uitgangspunten. Bij afwijkingen wordt de oorzaak gezocht en worden nieuwe uitgangspunten vastgelegd. Doordat ons bureau beschikt over een eigen bouwkostenafdeling zijn de lijnen tussen ontwerper en bouwkostendeskundige kort.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X