Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Architectuur & Grunstra Architecten

Steeds wisselende combinaties van architecten en directieleden pakken projecten aan. Door het combineren van ervaren ontwerpers met jongere generaties ontstaat een uitdagend spel van opvattingen tussen routine en het jong elan. Architectuur is maatwerk!

Grunstra Architecten is sterk in non-profit sectoren. Waar “meer met minder” moet worden gedaan. Daarom laten onze architecten zich steeds opnieuw inspireren. Alleen op basis van gedegen analyse kan architectuur aansprekend, maar ook haalbaar en maakbaar worden gemaakt. Maar dit dan zonder klakkeloze herhalingen. 

Regelmatig wordt de grens gezocht van het maximaal bereikbare. Grensverleggende en inspirerende projecten zijn dan het resultaat.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X