Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Wooncomplex Parkzicht Den Helder

wooncomplex_parkzicht_den_helder_02–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_01–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_03–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_04–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_05–site.jpg

Opdrachtgever Woningstichting Den Helder
Opgeleverd 2008 

Wooncomplex Parkzicht te Den Helder biedt ruimte aan ca. 60 huur- en koopappartementen en daarnaast aan ondersteunende functies voor zowel de bewoners als het naastgelegen verzorgingshuis. De bewoners wonen zelfstandig, maar kunnen eventueel gebruik maken van de faciliteiten van het verzorgingshuis. Senioren zijn dus een voor de handliggende bewonersgroep, maar door de diversiteit in vloeroppervlakte - van 80 tot 150 vierkante meter - zijn de appartementen ook zeer geschikt voor andere doelgroepen. Het zijn woningen waar je je hele leven kunt blijven wonen.

Prijswinnend ontwerp wooncomplex Parkzicht te Den Helder.

In ARCHEtype 4 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X