Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Kantoorontwikkeling Heerenveen

p1_kantoren_heerenveen_03–site.jpg p1_kantoren_heerenveen_02–site.jpg p1_kantoren_heerenveen_01–site.jpg p1_kantoren_heerenveen_04–site.jpg

Opdrachtgever FTC Projecten
Opgeleverd
 2008 

Het betreft een kantoorontwikkeling tegenover het Abe Lenstra Stadion. Op de noordhoek van het terrein is het kantoor voor Dommerholt Advocaten gesitueerd. Hiervoor is al een markant kantoorgebouw ontworpen met als beeldmerk een gestileerde lijn die Vrouwe Justitia voorstelt. De vraag was op de hieraan grenzende strook 3720 m2 verhuurkantoor te ontwerpen met een architectuur die recht doet aan het reeds ontworpen gedeelte. Een gedeelte van de kantoren is bestemd voor huurders zoals Dommerholt advocaten, Q-estate en Technion. Het project is in twee fasen gerealiseerd.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X