Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Particuliere Alarm Centrale Sneek

particuliere_alarm_centrale_sneek_01–site.jpg particuliere_alarm_centrale_sneek_03–site.jpg particuliere_alarm_centrale_sneek_04–site.jpg particuliere_alarm_centrale_sneek_02–site.jpg particuliere_alarm_centrale_sneek_05–site.jpg

Opdrachtgever Essent Domestiq Services
Opgeleverd
 1999 

Het gebouw is het visitekaartje geworden van Essent Domestiq Services, die met deze Particuliere Alarm Centrale (PAC) hun nieuwe producten op het gebied van de domotica promoten. Op een expressieve manier is de functie van de PAC architectonisch vormgegeven. Het publiektoegankelijke gedeelte is open en uitnodigend. Hier bevinden zich de flexplekken van de medewerkers en de demonstratie/vergaderruimte. In de driehoek bevinden zich de ondersteunende, onbeveiligde dienstvertrekken en het magazijn. In de metalen doos bevinden zich de ruimten die moeten voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften (BORG 2.0) te weten de installatieruimte, de centrale computer en de meldkamer. De wenselijkheid om uitzicht voor het personeel te realiseren en de strenge veiligheidseisen hebben aanleiding gegeven de ramen hier op een bijzonder wijze vorm te geven.

In ARCHEtype 9 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X