Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Brandweer 's Graveland

brandweer_s_graveland_01–site.jpg brandweer_s_graveland_02–site.jpg brandweer_s_graveland_08–site.jpg brandweer_s_graveland_07–site.jpg brandweer_s_graveland_06–site.jpg brandweer_s_graveland_05–site.jpg brandweer_s_graveland_03–site.jpg brandweer_s_graveland_04–site.jpg

Opdrachtgever Gemeente Hilversum
Opgeleverd
 2011 

Een brandweerkazerne midden in en woonwijk vraagt een bijzondere oplossing. De plattegrond dient niet alleen functioneel te zijn, maar de uitstraling van het gebouw heeft een markerende functie in de wijk. De open, stedelijke ruimte wordt in twee delen gedeeld. Enerzijds de kazerne en anderzijds een groen speelveld. Het ontwerp heeft een duidelijke dynamische richting gekregen naar de Oranjeweg. Dit komt tot uitdrukking middels het gebogen dakvlak. De kazerne is voorzien van 4 opstelplaatsen voor de voertuigen, kantoren, kantine en een instructieruimte.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X