Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Friesland Bank Leeuwarden

friesland_bank_02–site.jpg friesland_bank_08–site.jpg friesland_bank_09–site.jpg friesland_bank_04–site.jpg friesland_bank_05–site.jpg friesland_bank_03–site.jpg friesland_bank_10–site.jpg friesland_bank_07–site.jpg friesland_bank_06–site.jpg friesland_bank_interieur_01–site.jpg friesland_bank_interieur_05–site.jpg friesland_bank_interieur_04–site.jpg friesland_bank_interieur_03–site.jpg friesland_bank_interieur_06–site.jpg

Opdrachtgever Friesland Bank
Opgeleverd
 2003 

Tussen 3 aanwezige gebouwen van de Friesland Bank (hoofdkantoor) in Leeuwarden is een vierde gebouw ontworpen, waarvan de glazen koepel de kroon op het werk vormt. De koepel begint daar waar de betreffende gebouwen ophouden. Vanaf alle etages kunnen de medewerkers in de ruime ontvangsthal kijken. De top van de koepel bevindt zich op 43 meter hoogte. Binnen de samenwerking met Van Tilburg en Partners uit Rotterdam was Grunstra Groep verantwoordelijk voor de uitwerking, directievoering en bouwmanagement.

In ARCHEtype 2, ARCHEtype 4 en ARCHEtype 6 kunt u meer lezen over dit project.

i.s.m. van Tilburg en Partners Rotterdam

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X