Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Jumbo Kooistra Wommels

jumbo_kooistra_wommels_11–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_12–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_13–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_10–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_09–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_08–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_07–site.jpg

Opdrachtgever Kooistra Supermarkten bv
Opgeleverd 2012

Het project voor Jumbo Kooistra in Wommels betreft nieuwbouw en gedeeltelijke verbouw van de supermarkt in het karakteristieke, historische hart van het dorp. De voorzijde, met hoofdentree, grenst aan de oude terp. Het gebouw is hier zorgvuldig ingepast in het ritme en schaalniveau van de naastgelegen panden.
Op de plaats van de oude kosterswoning is een modern vormgegeven, nieuw hoekpand gekomen. Hierdoor is een fraaie afbakening aan de 2 zichtzijden van het 1.400 m2 grote winkelpand ontstaan en voegt het zich uitstekend in de kleine korrel van de omgeving.
De nieuwe supermarkt is een mooi en krachtig voorbeeld van de revitalisatie van een Friese dorpskern. De leefbaarheid van Wommels is met dit project zeer gediend!

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X