Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

De Hazelaar Hasselt

de_hazelaar_hasselt_11–site.jpg de_hazelaar_hasselt_12–site.jpg de_hazelaar_hasselt_10–site.jpg de_hazelaar_hasselt_09–site.jpg de_hazelaar_hasselt_08–site.jpg de_hazelaar_hasselt_05–site.jpg de_hazelaar_hasselt_04–site.jpg de_hazelaar_hasselt_03–site.jpg de_hazelaar_hasselt_07–site.jpg de_hazelaar_hasselt_06–site.jpg

Opdrachtgever Wetland Wonen
Opgeleverd
 2010 

De Hazelaar in Hasselt is een woonvoorziening voor verzorgen, verplegen van verstandelijk beperkte bewoners. De kamers beschikken over eigen sanitair Het gebouw bestaat uit 2 op bijzondere wijze vormgegeven torentjes in de vorm van “hazelnoten”, die onderling, op iedere bouwlaag, met een glazen brug zijn verbonden. Hierdoor zijn de logistieke lijnen kort gehouden. De organische architectuur is in het interieur doorgezet en zorgt voor een mooie beleving van de ruimte. De Hazelaar heeft een geheel eigen identiteit en sfeer gekregen en is voor wat betreft de opzet eigenlijk met geen ander project vergelijkbaar. Uniek dus! De Hazelaar is prachtig gelegen in een ruim opgezette groenstrook, waardoor het geheel een parkachtige uitstraling heeft.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X