Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

RCG Ouderen Ermelo

rcg_veldwijk_ermelo_01–site.jpg rcg_veldwijk_ermelo_06–site.jpg rcg_veldwijk_ermelo_07–site.jpg rcg_veldwijk_ermelo_05–site.jpg rcg_veldwijk_ermelo_03–site.jpg rcg_veldwijk_ermelo_02–site.jpg rcg_veldwijk_ermelo_04–site.jpg

Opdrachtgever GGZ Centraal Amersfoort
Opgeleverd 2010 

RCG Ouderen is een geheel nieuwe voorziening voor 7 groepen van 6-8 bewoners met GGZ problematiek. Het gebouw is gelegen op het landgoed Veldwijk in Ermelo. De architectuur is geïnspireerd op de overheersend 19-eeuwse bebouwing van het landgoed, maar dan met een moderne uitstraling en detaillering. De groepen zijn per 2 gecombineerd en gelegen op de begane grond en 1e verdieping van de woonvleugels. Iedere huiskamer heeft een grote buitenruimte (terras of balkon). In het hoofdgebouw van 3 bouwlagen zijn de ambulante functies gehuisvest, alsmede het behandelcentrum. Het gebouw is door zijn aard en indeling geheel om te bouwen tot woongebouw met appartementen en is zo maximaal op de toekomst voorbereid.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X