Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

De Braak Raalte

de_braak_raalte_03–site.jpg de_braak_raalte_02–site.jpg de_braak_raalte_01–site.jpg de_braak_raalte_05–site.jpg de_braak_raalte_04–site.jpg de_braak_raalte_06–site.jpg

Opdrachtgever SallandWonen Raalte
Opgeleverd
 2009 

In opdracht van Zorggroep Carinova en Stichting De Parabool heeft SallandWonen uit Raalte drie kleinschalige woongroepen gerealiseerd, midden in een woonwijk. Een uniek project, dat bestemd is voor het gezamenlijk huisvesten van ouderen met verpleegindicatie en voor verstandelijk gehandicapten met een zorg/verpleegindicatie. Door de samenwerking is voor beide organisaties de mogelijkheid ontstaan om de jarenlange opgedane kennis “onder één dak” te bundelen en uit te wisselen. De 18 bewoners kunnen zich vrij door het gebouw bewegen, maar hebben wel een eigen slaapkamer met sanitair. Per woongroep van 6 bewoners is bovendien een huiskamer ingericht.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X