Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Verpleegaccommodatie Boulevard Enschede

boulevard_enschede_01–site.jpg boulevard_enschede_08–site.jpg boulevard_enschede_07–site.jpg boulevard_enschede_03–site.jpg boulevard_enschede_02–site.jpg boulevard_enschede_04–site.jpg boulevard_enschede_05–site.jpg boulevard_enschede_06–site.jpg

Opdrachtgever Ariëns Zorgpalet
Opgeleverd
 2007 

Verpleegaccommodatie Boulevard ligt enerzijds aan de Boulevard 1945, een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Enschede, en anderzijds aan een park. Het betreft een 6 bouwlagen tellende uitbreiding van het bestaande woonzorgcomplex De Eschpoort. Aan de zonzijde van het gebouw is een insnede gemaakt waardoor het daglicht ver kan doordringen in het gebouw. Het gebouw staat deels op kolommen boven een vijver. Hierdoor ontstaat er een zichtlijn, onder het gebouw door, naar het naastgelegen park.

In ARCHEtype 12 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X