Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Vinoteca Il Casale Ryptsjerk

vinotace_il_casale_ryptsjerk_07–site.jpg vinotace_il_casale_ryptsjerk_06–site.jpg vinotace_il_casale_ryptsjerk_02–site.jpg vinotace_il_casale_ryptsjerk_01–site.jpg vinotace_il_casale_ryptsjerk_05–site.jpg vinotace_il_casale_ryptsjerk_04–site.jpg vinotace_il_casale_ryptsjerk_03–site.jpg

Opdrachtgever Age de Graaf
Opgeleverd
 2007 

Achter de boerderij is de nieuwbouw verrezen waarin de winkel en de kookstudio zijn ondergebracht. Het gebouw staat op de overgang van twee totaal verschillende landschappen. Dat contrast is in het gebouw goed te ervaren. De gesloten voorkant sluit aan bij het wâldenlandschap van de Trynwâlden, met zijn door boomwallen beschutte ruimten en verrassende doorzichten. Aan de achterzijde bieden grote glasvlakken ruim uitzicht op het ruime, open Friese landschap met imponerende wolkenluchten. De producten van de Vinoteca en de kookstudio kenmerken zich door een bewuste keuze voor duurzaamheid, eerlijkheid, traditie en topkwaliteit. Bij de uitwerking van het interieur is er op dezelfde manier gekozen voor eerlijke materialen, waarbij kwaliteit en functionaliteit op een verantwoorde manier zijn afgewogen.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X