Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Doopsgezinde kerk Drachten

doopsgezinde_kerk_drachten_07–site.jpg doopsgezinde_kerk_drachten_06–site.jpg doopsgezinde_kerk_drachten_05–site.jpg doopsgezinde_kerk_drachten_02–site.jpg doopsgezinde_kerk_drachten_03–site.jpg doopsgezinde_kerk_drachten_01–site.jpg doopsgezinde_kerk_drachten_04–site.jpg

Oprachtgever Doopsgezinde Gemeente Drachten en Ureterp
Opgeleverd
 2008 

De kerk en het inloophuis van de kleine Doopsgezinde Gemeente Drachten-Ureterp zijn in 2008 gerenoveerd en hebben een transparante verbinding gekregen. Hierdoor is de gevel van het historische kerkgebouw volledig intact gebleven. Het interieur van beide gebouwen is volledig vernieuwd en ingericht. Hierbij zijn de historische elementen verwerkt in het nieuwe, eigentijdse interieur. Tevens is het inloophuis rolstoeltoegankelijk gemaakt.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X