Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Brandweer Nederhorst

brandweer_nederhorst_01–site.jpg brandweer_nederhorst_02–site.jpg brandweer_nederhorst_03–site.jpg brandweer_nederhorst_04–site.jpg brandweer_nederhorst_05–site.jpg brandweer_nederhorst_06–site.jpg brandweer_nederhorst_07–site.jpg

Opdrachtgever Gemeente Hilversum
Opgeleverd
 2011

De bestaande gemeentewerf, gelegen naast de sporthal, is geheel aangepast tot een brandweerkazerne. Het gebouw is nu voorzien van opstelplaatsen voor de voertuigen en een kantine op de verdieping met kantoorruimten. De routing in het gebouw is zo gemaakt, dat bij een uitruk van de brandweerlieden “vuil” en “schoon” van elkaar gescheiden is. Het exterieur van het gebouw is gerenoveerd. De kenmerkende houten geveldelen zijn, daar waar nodig, vervangen en extra behandeld tegen weersinvloeden. De hoofdentree is aangepast en duidelijk aanwezig middels o.a. de rode kleurstelling. Ook is de nieuwe kazerne uitgebreid met een bijpassende loods voorzien van een droogloop.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X