Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

De Zaaier Blokzijl

de_zaaier_blokzijl_03–site.jpg de_zaaier_blokzijl_04–site.jpg de_zaaier_blokzijl_05–site.jpg de_zaaier_blokzijl_01–site.jpg de_zaaier_blokzijl_02–site.jpg

Opdrachtgever Wetland Wonen Vollenhove
Opgeleverd
 2011 

De Zaaier is een voormalig protestants kerkje, gelegen in het beschermd stadsgezicht van Blokzijl. Het kerkje is aangekocht door Wetland Wonen en in samenwerking met Zorggroep Oude en Nieuwe Land zijn 2 woongroepen met ieder 6 pg-bewoners gerealiseerd. Hiervoor is een nieuwe tussenverdieping in het kerkje aangebracht. De huiskamers zijn, aan de zuidzijde, als nieuw element aan het gebouw toegevoegd. Een transparante gang verbindt de verpleegplaatsen van De Zaaier met het naastgelegen wooncomplex De Vierhoek. Op verzoek van Wetland Wonen is het plan zo ontworpen, dat het in de toekomst mogelijk is om 4 riante stadswoningen in De Zaaier onder te brengen.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X