Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

MFC Camminghaburen Leeuwarden

mfc_camminghaburen_leeuwarden_01–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_02–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_03–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_04–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_05–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_06–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_07–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_08–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_09–site.jpg

Opdrachtgever Gemeente Leeuwarden / Palet
Opgeleverd
 2009 

Het wijkcentrum van de wijk Camminghaburen te Leeuwarden staat in de zichtas van de wijkontsluitingsweg. Het gebouw bestaat uit een jongerencentrum, bibliotheek, twee woongroepen voor licht dementerende bejaarden, dagopvang, activiteitenruimten, internetcafé, satellietkeuken met restaurant, kantoor- en vergaderruimten. Door de expressieve architectonische uitwerking vormt het gebouw een icoon voor de wijk.

In ARCHEtype 13 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X