Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

CJIB Leeuwarden

cjib_leeuwarden_07–site.jpg cjib_leeuwarden_02–site.jpg cjib_leeuwarden_03–site.jpg cjib_leeuwarden_04–site.jpg cjib_leeuwarden_05–site.jpg cjib_leeuwarden_01–site.jpg cjib_leeuwarden_06–site.jpg

Opdrachtgever Rijksgebouwendienst

Selectie Design and Build voor de renovatie van het Centraal Justitieel Incassobureau CJIB Nieuwlandstate te Leeuwarden. In 2007 is het CJIB gestart met het project AndersWerken4 waarbij een efficiënter gebruik van werkplekken en een betere aansluiting van de werkomgeving bij de huidige werkprocessen centraal stond. Van Wijnen, Unica en Grunstra Architecten Groep hebben samen opgetrokken en in 3D BIM een interieurtotaalplan gepresenteerd. Voor Grunstra Groep lag het interieurontwerpaccent vooral op volledig Cradle to Cradle, energiebesparing door optimaal gebruik van daglicht en het hergebruik van materialen. De nieuwe indeling van het gebouw heeft aansluiting bij het Nieuwe Werken waarbij er royaal rekening gehouden is met flexibele werkplekken. Voor een heldere gebouworiëntatie is er een kleurconcept bedacht met voor elke vleugel een eigen thema gebaseerd op de oriëntatie Oost (land), Zuid (licht) en West (water). De opdracht is ons niet gegund.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X