Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

De Friesland Zorgverzekeraar Leeuwarden

de_friesland_zorgverzekeraar_03–site.jpg de_friesland_zorgverzekeraar_01–site.jpg de_friesland_zorgverzekeraar_02–site.jpg de_friesland_zorgverzekeraar_04–site.jpg

Opdrachtgever De Friesland Zorgverzekeraar

Selectie voor de renovatie van de directieverdieping van De Friesland Zorgverzekering te Leeuwarden. Uitgangspunten voor het interieurontwerp waren flexibiliteit, openheid, transparantie en innovatie. Op basis van het Nieuwe Werken concept heeft Grunstra Groep een 3-tal interieurontwerpen gemaakt. Hierin centraal de interactie tussen de medewerkers, het digitaliseren van werkprocessen en het uitstralen van een professionele en slagvaardige cultuur. In de ontwerpen zijn bijzondere oplossingen bedacht voor ruimtelijke beleving, akoestiek, kleur en verlichting. Het plan is gepresenteerd en na heroverweging door de opdrachtgever nog niet uitgevoerd.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X