Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

MFA De Bouwen Drachten

mfa_de_bouwen_drachten_01–site.jpg mfa_de_bouwen_drachten_02–site.jpg mfa_de_bouwen_drachten_03–site.jpg mfa_de_bouwen_drachten_04–site.jpg

Opdrachtgever Gemeente Smallingerland Drachten

Voor de wijk De Bouwen hebben we een nieuw hart ontworpen, geplaatst in een groene strook in het midden van de wijk. Het ontwerp biedt een aantal mogelijkheden voor gebruik van de ruimten, door het toepassen van slimme oplossingen. Door het koppelen van het wijkcentrum aan het speellokaal van de school, kunnen voor grotere evenementen de ruimten samengevoegd worden. Ook zijn deze ontwerpoplossingen in het omliggende terrein doorgevoerd, hierdoor krijgt het gebouw een logische plaats in de situatie.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X