Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Heidehiem Emmen

heidehiem_emmen_01–site.jpg heidehiem_emmen_04–site.jpg heidehiem_emmen_05–site.jpg heidehiem_emmen_02–site.jpg heidehiem_emmen_03–site.jpg heidehiem_emmen_06–site.jpg heidehiem_emmen_07–site.jpg heidehiem_emmen_09–site.jpg heidehiem_emmen_08–site.jpg heidehiem_emmen_10–site.jpg heidehiem_emmen_11–site.jpg

Opdrachtgever Domesta Emmen
Opgeleverd
 2012 

Aan de rand van Emmen in een zeer groene omgeving hebben we in samenwerking met de opdrachtgever en de gebruiker een uniek woonconcept gerealiseerd. Ter vervanging van het oude Heidehiem hebben we 91 combi- woningen ontworpen. De ruime woning krijgt, afhankelijk van de zorgvraag, een extramuraal of een intramuraal karakter. Het gebouw met 5 bouwlagen is door het gebruik maken van ronde kopgevels op een subtiele manier in zijn omgeving geplaatst. Door het maken van een vide in het hart van het gebouw, waar alle gezamenlijke activiteiten gepositioneerd zijn, ontstaat er een sociaal levendig centrum in het gebouw. Juist de combinatie van dit gebouw met de groene omgeving levert een zeer aantrekkelijk woongebouw op voor veel woon- en leefplezier.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X