Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

verbouw huisartsenpraktijk Diepenveen

IMAG2272.jpg huisartsenpraktijk_diepenveen_1–site.jpg huisartsenpraktijk_diepenveen_2–site.jpg huisartsenpraktijk_diepenveen_3–site.jpg huisartsenpraktijk_diepenveen_4–site.jpg

opdrachtgever: Carinova Woonzorg in Deventer

opgeleverd: 2015

In een voor dit doel vrijgemaakt gedeelte van verzorgingshuis Sparrenheuvel is een nieuwe praktijk ingericht voor de huisartsen Quartero en Trompetter. Deze huisartsen zochten nieuwe ruimte, die werd gevonden in een zorggebouw dat langzamerhand wordt getransformeerd van traditioneel wooncomplex tot een woondienstencentrum met meerdere zorg- en welzijnsfuncties. Een 4-tal woningen en enkele algemene ruimten op de begane grond, alsmede de aangrenzende overdekte binnenpatio, zijn omgebouwd tot een moderne 1e lijnsvoorziening. Deze is direct toegankelijk vanaf een ruime parkeervoorziening en daarmee uitstekend toegankelijk voor de dorpsbewoners. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Van Dijl Architecten BNA/BNI, Hilversum.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X