Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Wulverhorst en Oranjeparkt Oudewater

Oudewater–0463.jpg Oudewater–0448.jpg Oudewater–0465.jpg Oudewater–0474.jpg Oudewater–0534.jpg Oudewater–0494.jpg Oudewater–0524.jpg Oudewater–0540.jpg

In Oudewater is eind 2015 een woon- zorg- en verpleegcomplex gerealiseerd volgens de laatste inzichten. Enerzijds is er voor iedere categorie een eigen appartement beschikbaar en anderzijds is rekening gehouden met de toekomstwaarde.

De zorgappartementen kunnen worden omgezet in zelfstandig wonen en het casco van de verpleegvoorziening kan eenvoudig worden getransformeerd voor zelfstandig wonende bewoners.

In totaal zijn er 42 appartementen, uitgewerkt als complete woonappartementen voor zorgcliënten. Daarnaast worden 24 verpleegplaatsen aangeboden in 4 kleinschalige woongroepen (4x6).

Tot slot zijn er 4 aanvullende zorgappartementen voor andere doelgroepen en 42 woningen voor zelfstandig wonende senioren in een afzonderlijk bouwdeel.

 

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X