Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Bennema State Hurdegaryp

bennema_state_hurdegaryp_01–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_02–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_03–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_04–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_05–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_06–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_07–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_08–site.jpg

Opdrachtgever Zorggroep Noorderbreedte
Opgeleverd
 2007 

Dit project betreft een uitbreiding van het woonzorgcentrum Bennemastate met wooneenheden voor dementerende ouderen. De opdrachtgever heeft gekozen voor het "huisjesmodel" met zes bewoners per woning. De woningen hebben de uitstraling van een luxe villa meegekregen. De woningen zijn gegroepeerd rondom een overdekt binnenplein.

In ARCHEtype 8 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X