Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

Lytse Doarpen

lytse_doarpen_de_manege_hemrik_01–site.jpg lytse_doarpen_de_manege_hemrik_02–site.jpg lytse_doarpen_dotteblom_lippenhuizen_01–site.jpg lytse_doarpen_dotteblom_lippenhuizen_02–site.jpg lytse_doarpen_fugelliet_ureterp_01–site.jpg lytse_doarpen_ikesingel_hemrik_01–site.jpg lytse_doarpen_ikesingel_hemrik_02–site.jpg lytse_doarpen_marten_janswei_lippenhuizen_01–site.jpg lytse_doarpen_marten_janswei_lippenhuizen_02–site.jpg lytse_doarpen_mostremune_suwald_01–site.jpg lytse_doarpen_mostremune_suwald_02–site.jpg lytse_doarpen_ureterp_01–site.jpg lytse_doarpen_burgum_01–site.jpg

Opdrachtgever Woonproject Heerenveen / WoonFriesland
Opgeleverd vanaf 2006 

In samenwerking met Woonproject heeft Grunstra Architecten Groep BNA seriematige sociale woningbouw voor starters, ouderen en gezinnen ontwikkeld. Alle woningtypes zijn afgeleid van een uitgekiende basisplattegrond. Verdeeld over verschillende locaties in Friesland zijn in totaal circa honderd van deze woningen gerealiseerd.

In ARCHEtype 9 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X