Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

ontwikkeling St. Jozef te Deventer

IMG_0328.JPG

Stichting Carinova Woonzorg start de verkoopprocedure van grond en opstallen, bestaand uit 2 percelen, gelegen op een deel van de St. Jozeflocatie aan de Gerard van Swietenstraat in Deventer. Het betreft een gebied van circa 17.860 m2, met ontwikkelpotentie.

De St. Jozeflocatie is een bijzondere plek, die vraagt om een bijzondere invulling. De locatie leent zich bij uitstek voor het ontwikkelen en tot realisatie brengen van een breed woonprogramma voor huur- en koopwoningen, in de directe nabijheid van zorg- en welzijnsvoorzieningen en een grand café.

De verkoopprocedure start per 25 oktober 2017. Belangstellende marktpartijen kunnen het bidbook met algemene verkoopinformatie verkrijgen door een email te sturen naar: Grunstra Bouwingenieurs, de heer L. ter Beke, l.t.beke@grunstra.nl.

HIER LIGT EEN MOOIE UITDAGING VOOR U!

Voor meer informatie: https://platformzorgvastgoed.mett.nl/Aanbod/905093.aspx

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X