Vind ons op

minimize
close

ARCHEtype

20-05-2011

ARCHEtype is het relatiemagazine van Grunstra Groep. ARCHEtype beschrijft alle facetten van ons werk: van idee, via conceptontwikkeling naar daadwerkelijke uitwerking. We gaan op zoek naar het verhaal van de mens achter het gebouw. Wat beweegt hem? Wat verlangt hij van een gebouw? Welk beeld roept het bij hem op? ARCHEtype laat betrokkenen aan het woord en belicht het samenspel tussen partijen.

minimize
close

verbouw Gasthuiskerk Bolsward

9257 Grunstra Architecten 002 website.jpg 9257 Grunstra Architecten 008 website.jpg 9257 Grunstra Architecten 029 website.jpg 9257 Grunstra Architecten 032 website.jpg 9257 Grunstra Architecten 038 website.jpg

Opdrachtgever: CvK Gasthuiskerk, Bolsward

Aannemer: Jorritsma Bouw, Bolsward

Opgeleverd: 2017.

In opdracht van het College van Kerkrentmeesters van de Gasthuiskerk heeft Grunstra Architecten het esthetisch en technisch ontwerp gemaakt voor de verbouw van de kerkzaal en de centrale ontmoetingsruimte.

In de kerkzaal zijn alle vaste houten banken verwijderd en vervangen door losse stoelen. Het asbest in de kruipruimte is verwijderd en het verwarmingsysteem is aangepast. Er is o.a. vloerverwarming gerealiseerd. De gehele kerkzaal is voorzien van nieuwe afwerkingen en frisse kleuren. De kerkzaal is op deze wijze geschikt gemaakt voor multi-functioneel gebruik, waarvan de kerkdiensten uiteraard een belangrijk onderdeel vormen.

De centrale ontmoetingsruimte is ingericht als foyer voor evenementen en activiteiten. Er is extra ruimte gecreëerd door het verplaatsen van de toiletten en de garderobe. Een zeer geslaagde revitalisatie van dit mooie art deco kerkgebouw.

minimize
close

Bestelformulier

Archtype
Naam *
Organisatie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Functie
links
- / -
right
X