Vind ons op

minimize
close

verbouw Albert Heijn Stiens

Grunstra_AH–Stiens_4320p_DEFINITIEF_Aanzicht 01.jpg Grunstra_AH–Stiens_4320p_DEFINITIEF_Aanzicht 02.jpg Grunstra AH Stiens  _DSC6321 website 03.jpg Grunstra AH Stiens  _DSC6337 website 04.jpg

Opdrachtgever: Wassenaar Stiens Holding bv

Aannemer: Bouwbedrijf Kolthof bv, Stiens

Opgeleverd: 2018.

In opdracht van de familie Wassenaar heeft Grunstra Architecten het esthetisch en technisch ontwerp verzorgd voor de verbouw van Albert Heijn in Stiens. 

De winkel van AH heeft een geheel nieuwe indeling gekregen, met verplaatsing van de Etos naar het naastgelegen pand van de Friesland Bank. Eveneens een grote ingreep heeft plaatsgevonden aan de buitenzijde, waar de voor- en zijgevels zijn gerestyled. Aan de voorzijde zit een in het oog springende luifel, die de nieuw vormgegeven entrees van AH en Etos verbindt. De gevel zelf wordt voorzien van bronskleurige staalplaat.

Na verbouw is de oorspronkelijke “platte doos” omgebouwd tot een modern en elegant gebouw waarin de klanten worden verrast met een vernieuwde winkelinrichting. Een mooi project en een aanwinst voor Stiens!

 

minimize
close
links
- / -
right
X