Vind ons op

minimize
close

Algemeen

24-05-2011

Gebruikers hebben specifieke wensen voor, en verwachtingen van, 'hun' gebouw. Dit leidt tot unieke gebruikers maar ook tot unieke gebouwen. Grunstra Architecten BNA is actief in meerdere sectoren. Iedere sector kenmerkt zich door het bouwen voor specifieke gebruikers en vereist specifieke kennis en ervaring op dit gebied. Omdat menselijke activiteiten een gebouw bestaansrecht geven, zijn de namen van de sectoren ontleend aan werkwoorden.

minimize
close

D & B De Remise Bolsward

Nieuwbouw 39 huur- en koopwoningen, commerciële ruimten en vestiging Aldi

remise_bolsward_07–site.jpg remise_bolsward_08–site.jpg remise_bolsward_09–site.jpg remise_bolsward_10–site.jpg remise_bolsward_11–site.jpg

Opdrachtgever
Jorritsma Bouw bv, Bolsward
Ontwerp
Grunstra Architecten bna, Bolsward
Omvang
6.620 m2 bvo
Opgeleverd
2013


Op het busstation van Bolsward, net buiten de historische stadskern, hebben we een complex in de sfeer van woningbouw anno begin 20e eeuw ontworpen. In het complex zijn op de verdieping 12 koop- en 27 huurwoningen opgenomen. Op de begane grond zit een supermarkt en zijn er kantoorruimten. Het gebouw heeft een geleding, waardoor een beeld van individuele panden ontstaat. Dit hebben we versterkt door verschillende kleuren metselwerk en dakrandbeëindigingen te gebruiken.

Werkzaamheden Grunstra Bouwingenieurs

  • modelleren gehele project in Revit 3D;
  • vertalen functioneel ontwerp van Structuurontwerp tot Uitvoeringstekeningen;
  • engineeren van bouwkundige details i.s.m. Jorritsma Bouw bv;
  • verzorgen van aanvraag omgevingsvergunning.

 

 

 

minimize
close
links
- / -
right
X