Vind ons op

minimize
close

Algemeen

24-05-2011

Gebruikers hebben specifieke wensen voor, en verwachtingen van, 'hun' gebouw. Dit leidt tot unieke gebruikers maar ook tot unieke gebouwen. Grunstra Architecten BNA is actief in meerdere sectoren. Iedere sector kenmerkt zich door het bouwen voor specifieke gebruikers en vereist specifieke kennis en ervaring op dit gebied. Omdat menselijke activiteiten een gebouw bestaansrecht geven, zijn de namen van de sectoren ontleend aan werkwoorden.

minimize
close

Wulverhorst en Oranjeparkt Oudewater

Oudewater–0463.jpg Oudewater–0448.jpg Oudewater–0465.jpg Oudewater–0474.jpg Oudewater–0534.jpg Oudewater–0494.jpg Oudewater–0524.jpg Oudewater–0540.jpg

In Oudewater is eind 2015 een woon- zorg- en verpleegcomplex gerealiseerd volgens de laatste inzichten. Enerzijds is er voor iedere categorie een eigen appartement beschikbaar en anderzijds is rekening gehouden met de toekomstwaarde.

De zorgappartementen kunnen worden omgezet in zelfstandig wonen en het casco van de verpleegvoorziening kan eenvoudig worden getransformeerd voor zelfstandig wonende bewoners.

In totaal zijn er 42 appartementen, uitgewerkt als complete woonappartementen voor zorgcliënten. Daarnaast worden 24 verpleegplaatsen aangeboden in 4 kleinschalige woongroepen (4x6).

Tot slot zijn er 4 aanvullende zorgappartementen voor andere doelgroepen en 42 woningen voor zelfstandig wonende senioren in een afzonderlijk bouwdeel.

 

minimize
close
links
- / -
right
X