Vind ons op

minimize
close

Algemeen

24-05-2011

Gebruikers hebben specifieke wensen voor, en verwachtingen van, 'hun' gebouw. Dit leidt tot unieke gebruikers maar ook tot unieke gebouwen. Grunstra Architecten BNA is actief in meerdere sectoren. Iedere sector kenmerkt zich door het bouwen voor specifieke gebruikers en vereist specifieke kennis en ervaring op dit gebied. Omdat menselijke activiteiten een gebouw bestaansrecht geven, zijn de namen van de sectoren ontleend aan werkwoorden.

minimize
close

Bennema State Hurdegaryp

bennema_state_hurdegaryp_01–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_02–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_03–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_04–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_05–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_06–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_07–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_08–site.jpg

Opdrachtgever Zorggroep Noorderbreedte
Opgeleverd
 2007 

Dit project betreft een uitbreiding van het woonzorgcentrum Bennemastate met wooneenheden voor dementerende ouderen. De opdrachtgever heeft gekozen voor het "huisjesmodel" met zes bewoners per woning. De woningen hebben de uitstraling van een luxe villa meegekregen. De woningen zijn gegroepeerd rondom een overdekt binnenplein.

In ARCHEtype 8 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close
links
- / -
right
X