Vind ons op

minimize
close

Combineren

20-05-2011

Grootschalige bouwprojecten zijn complex: uiteenlopende wensen, gedetailleerde regelgeving, grote bedragen. Grunstra Architecten BNA brengt een complex ruimtelijk probleem door analyse terug tot een werkbare opdracht. Daardoor doen opdrachtgevers steeds vaker een beroep op Grunstra Architecten voor hun 'moeilijke klussen'.

projecten

minimize
close

De Kjellingen Eastermar

de_kjellingen_eastermar_01–site.jpg de_kjellingen_eastermar_08–site.jpg de_kjellingen_eastermar_07–site.jpg de_kjellingen_eastermar_02–site.jpg de_kjellingen_eastermar_03–site.jpg de_kjellingen_eastermar_05–site.jpg de_kjellingen_eastermar_04–site.jpg de_kjellingen_eastermar_06–site.jpg

Opdrachtgever Woonproject
Opgeleverd
 2007 

In het hart van het dorp Eastermar staat een brede school met sociale huurwoningen. De architectuur sluit enerzijds aan bij de kleinschalige woonbebouwing in de omgeving, anderzijds heeft het gebouw een representatieve uitstraling meegekregen, passend bij het openbare karakter van de gehuisveste voorzieningen zoals de twee basisscholen, de peuterspeelzaal, de dagopvang voor ouderen, het wijksteunpunt, de fysiotherapiepraktijk en het ouder-kindcentrum.

In ARCHEtype 13 kunt u meer lezen over dit project.

related

Ons werk – multifunctioneel – lijstitem1 – subcase

close

test content

minimize
close
links
- / -
right
X