Vind ons op

minimize
close

Combineren

20-05-2011

Grootschalige bouwprojecten zijn complex: uiteenlopende wensen, gedetailleerde regelgeving, grote bedragen. Grunstra Architecten BNA brengt een complex ruimtelijk probleem door analyse terug tot een werkbare opdracht. Daardoor doen opdrachtgevers steeds vaker een beroep op Grunstra Architecten voor hun 'moeilijke klussen'.

projecten

minimize
close

Brede School De Drait Drachten

de_drait_drachten_02–site.jpg de_drait_drachten_05–site.jpg de_drait_drachten_04–site.jpg de_drait_drachten_03–site.jpg de_drait_drachten_06–site.jpg de_drait_drachten_01–site.jpg de_drait_drachten_07–site.jpg

Opdrachtgever WoonFriesland
Opgeleverd
 2004 

Het project bestaat uit twee 15-klassige basisscholen, SPS peuterspeelzaal (2 groepen), SKS kinderopvang (7 groepen), welzijnsvoorzieningen, buurtcentrum, 17 woningen. De participanten van de brede school De Drait vormen met de gezamenlijke huisvesting voor de wijk een centrum van ontmoeting. Naast het thema ontmoeting kenmerkt het centrum zich door een aanbod van scholing in de breedste zin van het woord. Het gebouw heeft een uitnodigend karakter, terwijl het gebouw tevens een gevoel van geborgenheid en veiligheid geeft. Hieruit volgt, dat er in het gebouw te onderscheiden, herkenbare “eigen” gebieden zijn.

In ARCHEtype 7 kunt u meer lezen over dit project.

related

Ons werk – multifunctioneel – lijstitem1 – subcase

close

test content

minimize
close
links
- / -
right
X