Vind ons op

minimize
close

Combineren

20-05-2011

Grootschalige bouwprojecten zijn complex: uiteenlopende wensen, gedetailleerde regelgeving, grote bedragen. Grunstra Architecten BNA brengt een complex ruimtelijk probleem door analyse terug tot een werkbare opdracht. Daardoor doen opdrachtgevers steeds vaker een beroep op Grunstra Architecten voor hun 'moeilijke klussen'.

projecten

minimize
close

Clusterproject Getsewoud Nieuw Vennep

getsewoud_nieuw_vennep_01–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_02–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_03–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_04–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_05–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_08–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_07–site.jpg getsewoud_nieuw_vennep_06–site.jpg

Opdrachtgever Altus, Advies en Ontwikkeling
Opgeleverd
 2007 

Dit complex vormt één van de stedelijke wanden van een grote, ellipsvormige, parkachtige openbare ruimte in het VINEX plan Getsewoud te Nieuw Vennep. De gevels aan de parkzijde van de woonwijk zijn afgestemd op de plaatselijke stedelijke context en verschillen onderling in materialisatie en detaillering. Op de begane grond zijn de publieke functies ondergebracht zoals het wijkcentrum, de sporthal, de kinderopvang en restaurant met keuken. Op de verdieping zijn de meer private functies ondergebracht zoals woningen, diverse woonvormen en diverse verpleegafdelingen. De in het gebouw opgenomen vides en binnenplaatsen vergemakkelijken de interne oriëntatie en zorgen ervoor dat daglicht tot diep in het gebouw kan doordringen.

In ARCHEtype 13 kunt u meer lezen over dit project.

related

Ons werk – multifunctioneel – lijstitem1 – subcase

close

test content

minimize
close
links
- / -
right
X