Vind ons op

minimize
close

Combineren

20-05-2011

Grootschalige bouwprojecten zijn complex: uiteenlopende wensen, gedetailleerde regelgeving, grote bedragen. Grunstra Architecten BNA brengt een complex ruimtelijk probleem door analyse terug tot een werkbare opdracht. Daardoor doen opdrachtgevers steeds vaker een beroep op Grunstra Architecten voor hun 'moeilijke klussen'.

projecten

minimize
close

MFC Camminghaburen Leeuwarden

mfc_camminghaburen_leeuwarden_01–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_02–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_03–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_04–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_05–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_06–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_07–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_08–site.jpg mfc_camminghaburen_leeuwarden_09–site.jpg

Opdrachtgever Gemeente Leeuwarden / Palet
Opgeleverd
 2009 

Het wijkcentrum van de wijk Camminghaburen te Leeuwarden staat in de zichtas van de wijkontsluitingsweg. Het gebouw bestaat uit een jongerencentrum, bibliotheek, twee woongroepen voor licht dementerende bejaarden, dagopvang, activiteitenruimten, internetcafé, satellietkeuken met restaurant, kantoor- en vergaderruimten. Door de expressieve architectonische uitwerking vormt het gebouw een icoon voor de wijk.

In ARCHEtype 13 kunt u meer lezen over dit project.

related

Ons werk – multifunctioneel – lijstitem1 – subcase

close

test content

minimize
close
links
- / -
right
X