Vind ons op

minimize
close

Leren

20-05-2011

Decentralisatie, schaalvergroting, reorganisaties en fusies hebben in het onderwijs hun sporen nagelaten. Nieuwe vormen van onderwijs vragen om een verfrissende visies op de architectuur van schoolgebouwen. Grunstra Architecten BNA neemt daarbij het initiatief. Het bevorderen van discussie en het ontwikkelen kennis is daarbij behulpzaam.

projecten

minimize
close

Sportaccommodatie Marne College Bolsward

sportaccommodatie_marne_college_bolsward_03–site.jpg sportaccommodatie_marne_college_bolsward_01–site.jpg sportaccommodatie_marne_college_bolsward_02–site.jpg sportaccommodatie_marne_college_bolsward_06–site.jpg sportaccommodatie_marne_college_bolsward_04–site.jpg sportaccommodatie_marne_college_bolsward_05–site.jpg sportaccommodatie_marne_college_bolsward_07–site.jpg

Opdrachtgever CVO Zuidwest Friesland Sneek
Opgeleverd
 2006 

De sportaccommodatie voor het Marne College is de realisatie van de eerste van de twee gymzalen voor het sportonderwijs van het Marne College. De gymzaal met een afmeting van 14 bij 24 meter en 7 meter hoog, is inclusief kleedkamers en een docentenruimte, binnen de normvergoedingen van het rijk gebouwd. Door de grotere afmetingen van de gymzaal kan er beter aangesloten worden op de onderwijsmethoden van vandaag. Door het gebruik van goede, akoestische voorzieningen en vriendelijke kleuren is het zeer prettig lesgeven in deze gymzaal.

minimize
close
links
- / -
right
X