Vind ons op

minimize
close

Werken

20-05-2011

Mensen die met plezier in een prettige omgeving werken, zijn productiever. Daarom zijn de ontwerpen van Grunstra Architecten BNA voor bedrijven en kantoren niet saai, steriel en onpersoonlijk, maar verenigen ze een zakelijk karakter en een persoonlijke atmosfeer in één gebouw.

projecten

minimize
close

Bouwgroep Dijkstra Draisma Bolsward

bouwgroep_dijkstra_draisma_bolsward_01–site.jpg bouwgroep_dijkstra_draisma_bolsward_02–site.jpg bouwgroep_dijkstra_draisma_bolsward_03–site.jpg bouwgroep_dijkstra_draisma_bolsward_04–site.jpg

Opdrachtgever Bouwgroep Dijkstra Draisma Bolsward
Opgeleverd 2003 

Het kantoor van Bouwgroep Dijkstra Draisma in Bolsward is een representatief, maar tevens functioneel gebouw. Het biedt onderdak aan werkplaatsen, kantoren en vergaderruimten. Vanwege de zichtlocatie aan de A7 is bijzondere aandacht gevraagd voor de architectuur. Daarom is gekozen voor toepassing van geoxideerd koper op de gevel. Het gebouw maakt een “statement” en is in positieve zin herkenbaar ten opzichte van naastgelegen kantoorpanden. Het interieur is zeer transparant door het gebruik van veel glas, waarbij de geheel glazen trappen in het oog springen. Het resultaat is een robuust gebouw met een mooie uitstraling.

In ARCHEtype 3 kunt u meer lezen over dit project.

related

Ons werk – werken – lijstitem2 Subcase

close

test content intro

test content paragraaf

Ons werk – werken – lijstitem1 Subcase

close

test content

minimize
close
links
- / -
right
X