Vind ons op

minimize
close

Werken

20-05-2011

Mensen die met plezier in een prettige omgeving werken, zijn productiever. Daarom zijn de ontwerpen van Grunstra Architecten BNA voor bedrijven en kantoren niet saai, steriel en onpersoonlijk, maar verenigen ze een zakelijk karakter en een persoonlijke atmosfeer in één gebouw.

projecten

minimize
close

Friesland Bank Leeuwarden

friesland_bank_02–site.jpg friesland_bank_08–site.jpg friesland_bank_09–site.jpg friesland_bank_04–site.jpg friesland_bank_05–site.jpg friesland_bank_03–site.jpg friesland_bank_10–site.jpg friesland_bank_07–site.jpg friesland_bank_06–site.jpg friesland_bank_interieur_01–site.jpg friesland_bank_interieur_05–site.jpg friesland_bank_interieur_04–site.jpg friesland_bank_interieur_03–site.jpg friesland_bank_interieur_06–site.jpg

Opdrachtgever Friesland Bank
Opgeleverd
 2003 

Tussen 3 aanwezige gebouwen van de Friesland Bank (hoofdkantoor) in Leeuwarden is een vierde gebouw ontworpen, waarvan de glazen koepel de kroon op het werk vormt. De koepel begint daar waar de betreffende gebouwen ophouden. Vanaf alle etages kunnen de medewerkers in de ruime ontvangsthal kijken. De top van de koepel bevindt zich op 43 meter hoogte. Binnen de samenwerking met Van Tilburg en Partners uit Rotterdam was Grunstra Groep verantwoordelijk voor de uitwerking, directievoering en bouwmanagement.

In ARCHEtype 2, ARCHEtype 4 en ARCHEtype 6 kunt u meer lezen over dit project.

i.s.m. van Tilburg en Partners Rotterdam

related

Ons werk – werken – lijstitem2 Subcase

close

test content intro

test content paragraaf

Ons werk – werken – lijstitem1 Subcase

close

test content

minimize
close
links
- / -
right
X