Vind ons op

minimize
close

Winkelen

20-05-2011

Een winkelontwerp is een gezond spanningsveld: tussen klant en medewerker en tussen presentatieruimtes, opslagruimtes en logistiek. De ontwerpen van Grunstra Architecten BNA bieden verrassende oplossingen voor bekende problemen.

projecten

minimize
close

Jumbo Kooistra Wommels

jumbo_kooistra_wommels_11–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_12–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_13–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_10–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_09–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_08–site.jpg jumbo_kooistra_wommels_07–site.jpg

Opdrachtgever Kooistra Supermarkten bv
Opgeleverd 2012

Het project voor Jumbo Kooistra in Wommels betreft nieuwbouw en gedeeltelijke verbouw van de supermarkt in het karakteristieke, historische hart van het dorp. De voorzijde, met hoofdentree, grenst aan de oude terp. Het gebouw is hier zorgvuldig ingepast in het ritme en schaalniveau van de naastgelegen panden.
Op de plaats van de oude kosterswoning is een modern vormgegeven, nieuw hoekpand gekomen. Hierdoor is een fraaie afbakening aan de 2 zichtzijden van het 1.400 m2 grote winkelpand ontstaan en voegt het zich uitstekend in de kleine korrel van de omgeving.
De nieuwe supermarkt is een mooi en krachtig voorbeeld van de revitalisatie van een Friese dorpskern. De leefbaarheid van Wommels is met dit project zeer gediend!

minimize
close
links
- / -
right
X