Vind ons op

minimize
close

Wonen

26-04-2011

Niets is zo persoonlijk als wonen. Juist daarom ziet Grunstra Architecten BNA woningbouw, klein en grootschalig, als een interessante uitdaging. Een gebouw creëren waarin uiteenlopende bewoners zich herkennen en thuis voelen vraagt om architectuur met karakter. Particuliere opdrachten bieden meer ruimte voor uitgesproken individualisme, zowel voor de opdrachtgever als voor onze architecten.

projecten

minimize
close

Wooncomplex Parkzicht Den Helder

wooncomplex_parkzicht_den_helder_02–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_01–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_03–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_04–site.jpg wooncomplex_parkzicht_den_helder_05–site.jpg

Opdrachtgever Woningstichting Den Helder
Opgeleverd 2008 

Wooncomplex Parkzicht te Den Helder biedt ruimte aan ca. 60 huur- en koopappartementen en daarnaast aan ondersteunende functies voor zowel de bewoners als het naastgelegen verzorgingshuis. De bewoners wonen zelfstandig, maar kunnen eventueel gebruik maken van de faciliteiten van het verzorgingshuis. Senioren zijn dus een voor de handliggende bewonersgroep, maar door de diversiteit in vloeroppervlakte - van 80 tot 150 vierkante meter - zijn de appartementen ook zeer geschikt voor andere doelgroepen. Het zijn woningen waar je je hele leven kunt blijven wonen.

Prijswinnend ontwerp wooncomplex Parkzicht te Den Helder.

In ARCHEtype 4 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close
links
- / -
right
X