Vind ons op

minimize
close

Wonen

26-04-2011

Niets is zo persoonlijk als wonen. Juist daarom ziet Grunstra Architecten BNA woningbouw, klein en grootschalig, als een interessante uitdaging. Een gebouw creëren waarin uiteenlopende bewoners zich herkennen en thuis voelen vraagt om architectuur met karakter. Particuliere opdrachten bieden meer ruimte voor uitgesproken individualisme, zowel voor de opdrachtgever als voor onze architecten.

projecten

minimize
close

Wulverhorst en Oranjeparkt Oudewater

Oudewater–0463.jpg Oudewater–0448.jpg Oudewater–0465.jpg Oudewater–0474.jpg Oudewater–0534.jpg Oudewater–0494.jpg Oudewater–0524.jpg Oudewater–0540.jpg

In Oudewater is eind 2015 een woon- zorg- en verpleegcomplex gerealiseerd volgens de laatste inzichten. Enerzijds is er voor iedere categorie een eigen appartement beschikbaar en anderzijds is rekening gehouden met de toekomstwaarde.

De zorgappartementen kunnen worden omgezet in zelfstandig wonen en het casco van de verpleegvoorziening kan eenvoudig worden getransformeerd voor zelfstandig wonende bewoners.

In totaal zijn er 42 appartementen, uitgewerkt als complete woonappartementen voor zorgcliënten. Daarnaast worden 24 verpleegplaatsen aangeboden in 4 kleinschalige woongroepen (4x6).

Tot slot zijn er 4 aanvullende zorgappartementen voor andere doelgroepen en 42 woningen voor zelfstandig wonende senioren in een afzonderlijk bouwdeel.

 

minimize
close
links
- / -
right
X