Vind ons op

minimize
close

Wonen

26-04-2011

Niets is zo persoonlijk als wonen. Juist daarom ziet Grunstra Architecten BNA woningbouw, klein en grootschalig, als een interessante uitdaging. Een gebouw creëren waarin uiteenlopende bewoners zich herkennen en thuis voelen vraagt om architectuur met karakter. Particuliere opdrachten bieden meer ruimte voor uitgesproken individualisme, zowel voor de opdrachtgever als voor onze architecten.

projecten

minimize
close

Bennema State Hurdegaryp

bennema_state_hurdegaryp_01–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_02–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_03–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_04–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_05–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_06–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_07–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_08–site.jpg

Opdrachtgever Zorggroep Noorderbreedte
Opgeleverd
 2007 

Dit project betreft een uitbreiding van het woonzorgcentrum Bennemastate met wooneenheden voor dementerende ouderen. De opdrachtgever heeft gekozen voor het "huisjesmodel" met zes bewoners per woning. De woningen hebben de uitstraling van een luxe villa meegekregen. De woningen zijn gegroepeerd rondom een overdekt binnenplein.

In ARCHEtype 8 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close
links
- / -
right
X