Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

ir. Harmen S. Grunstra

Architect BNA / Bouwmanagement

harmen_grunstra–site–1.jpg

Harmen Grunstra (1952) studeerde Architectuur (TU Delft), is architect (1979) en algemeen directeur (1983). Hij is vooral betrokken bij complexe ontwerpopgaven en het verzorgen van intensieve opdrachten voor bouwmanagement. Door bundeling van aanwezige kennis geeft hij ook sturing aan ontwikkeling van nieuwe concepten. Een belangrijk inspiratiebron komt uit de talloze functies, die door hem worden vervuld op regionaal-, landelijk- en Europees niveau.

"Creativiteit is voor mij meer dan vorm; het is ook het proces. Het gaat om het maximale halen uit de samenwerking van mensen, uit het proces en uit de randvoorwaarden zoals het budget. Daarin ligt ook mijn kracht."

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title
minimize
close
links
- / -
right
X