Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

ir. Leo ter Beke

Architect BNA

leo_ter_beke–site.jpg

Leo ter Beke (1960) is architect bij het bureau (1988) directielid (1995). Hij studeerde aan de HTS Hengelo en studeerde Cum Laude af aan de TU Delft. Hij heeft een zeer brede portfolio opgebouwd, met accenten in onderwijs, wonen en zorg. Maar ook bij bijzondere opgaven, zoals het herbestemmen van een monumentale steenoven.

"Mijn passie voor architectuur is ook een passie voor mensen. Gebouwen moeten passen bij de functie en bij de gebruikers. Daar doe je het voor. Die passie uit zich ook in het proces. Samen met anderen - opdrachtgevers, gebruikers, collega's - iets ontwikkelen en dromen realiseren."

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title
minimize
close
links
- / -
right
X