Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title

Friesland Bank Leeuwarden

friesland_bank_02–site.jpg friesland_bank_08–site.jpg friesland_bank_09–site.jpg friesland_bank_04–site.jpg friesland_bank_05–site.jpg friesland_bank_03–site.jpg friesland_bank_10–site.jpg friesland_bank_07–site.jpg friesland_bank_06–site.jpg friesland_bank_interieur_01–site.jpg friesland_bank_interieur_05–site.jpg friesland_bank_interieur_04–site.jpg friesland_bank_interieur_03–site.jpg friesland_bank_interieur_06–site.jpg

Opdrachtgever Friesland Bank
Opgeleverd
 2003 

close

Tussen 3 aanwezige gebouwen van de Friesland Bank (hoofdkantoor) in Leeuwarden is een vierde gebouw ontworpen, waarvan de glazen koepel de kroon op het werk vormt. De koepel begint daar waar de betreffende gebouwen ophouden. Vanaf alle etages kunnen de medewerkers in de ruime ontvangsthal kijken. De top van de koepel bevindt zich op 43 meter hoogte. Binnen de samenwerking met Van Tilburg en Partners uit Rotterdam was Grunstra Groep verantwoordelijk voor de uitwerking, directievoering en bouwmanagement.

In ARCHEtype 2, ARCHEtype 4 en ARCHEtype 6 kunt u meer lezen over dit project.

i.s.m. van Tilburg en Partners Rotterdam

minimize
close
links
- / -
right
X